Nalezeno: 35 výsledků

Dětské hřiště

obrázek nenalezen
'aktuálně zavřeno

Obec disponuje dvěma dětskými hřišti. Jedno se nachází ve sportovním areálu vedle fotbalového hřiště a druhé je na zahradě mateřské školy. To je přístupné mimo provozní dobu MŠ. Obě hřiště jsou přístupná veřejnosti zdarma. 

GDPR

27. 5. 2021

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů:              obec Libotov
Sídlo:                                Libotov 80 544 01 Dvůr Králové nad Labem
Datová schránka:          zsxa6xn
E-mail:                              obec.libotov@tiscali.cz

Povinně zveřejňované informace

27. 5. 2021

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 515/2020, která stanovuje strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

Nařízení obce č. 1/2015 - Zákaz podomního a pochůzkového prodeje

Nařízení č. 01/2015 kterým se zakazuje podomní a pochůzkový prodej na území obce Libotov

 

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce Libotov

Obecně závazná vyhláška č. 2

Obecně závazná vyhláška č. 2/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška číslo: 1/2012

 

Smlouva o výpůjčce OBEC x PO

dle § 659 § 662 občanského zákoníku

Vyhláška 1-2010 odpady

Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Vyhláška 2-2010 psi

Obecně závazná vyhláška č. 3/ 2010, o místním poplatku ze psů

Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov

Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov

 

Pozvánka na ZO

14. 6. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

  1.  Schválení ověřovatelů zápisu
  2. Volba zapisovatele
  3. Schválení programu zastupitelstva
  4. Kontrola usnesení
  5. Závěrečný účet MŠ za rok 2020 a účetní závěrka
  6. Znak a vlajka obce
  7. Žádost ZŠ Dubenec
  8. Různé

Obec

10. 2. 2021

Obec Libotov je složena ze dvou částí a to Libotova a Malého Libotova (Liebthal – v překladu milé údolí)

Základní informace

10. 2. 2021

Kontaktní a identifikační údaje:

Oficiální název:
Obec Libotov

Přidružené části:
Malý Libotov

Popis úřadu

10. 2. 2021

OBECNÍ ÚŘAD:

starosta
Mgr. Filip Kraus

místostarostové
Vladimír Švába, Martin Hynek

účetní
Hana Karbanová  

Program rozvoje obce

10. 2. 2021

Program rozvoje obce Libotov je plánovacím dokumentem zakotvený v zákoně 128/2000 Sb., o obcích. Je hlavním nástrojem řízení obce a můžeme ho charakterizovat jako strategický materiál. Cílem tohoto dokumentu je určení prioritní oblasti v rámci rozvoje obce.

Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele

2. Schválení programu zastupitelstva

3. Kontrola usnesení

4. Výstavba cesty v rámci pozemkových úprav

Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele 2. Schválení programu zastupitelstva
3. Kontrola usnesení
4. Rozpočet obce a MŠ na rok 2021
5. Dotace v roce 2021 6. Různé

Návrh opatření obecné povahy - Národní plán povodí Labe

  • datum vyvěšení:10.06.2021
  • datum svěšení:27.06.2021

Obec

10. 2. 2021

Obec Libotov je složena ze dvou částí a to Libotova a Malého Libotova (Liebthal – v překladu milé údolí)

Kontakty

18. 11. 2020

Obec Libotov

Adresa:

Libotov 80
544 01 Dvůr Králové nad Labem

e-mail: obec.libotov@tiscali.cz
telefon: +420 728 993 219

Obecní vyhlášky

14. 12. 2019

obsah stránky

Prohlášení o přístupnosti

13. 5. 2020

Povinné požadavky na obsah

Naše obec se zavazuje k zpřístupnění svých internetových stránek v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, který provádí Směrnici Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/2102 ze dne 26. října 2016 o přístupnosti webových stránek a mobilních aplikací.

Popis úřadu

10. 2. 2021

OBECNÍ ÚŘAD:

starosta
Mgr. Filip Kraus

místostarostové
Vladimír Švába, Martin Hynek

účetní
Hana Karbanová  

Poskytování informací, příjem podání

17. 11. 2020

Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím

Žadatel o informace

Informace o zpracovávání osobních údajů

24. 8. 2020

Informace o zpracovávání osobních údajů

Informace dle § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Obecní úřad Libotov provádí následující zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon:

Povinně zveřejňované informace

27. 5. 2021

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 515/2020, která stanovuje strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

GDPR

27. 5. 2021

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů:              obec Libotov
Sídlo:                                Libotov 80 544 01 Dvůr Králové nad Labem
Datová schránka:          zsxa6xn
E-mail:                              obec.libotov@tiscali.cz

Odkazy

24. 8. 2020

Obce Mikroregionu Hustířanka

Habřinawww.habrina.cz
Heřmanicewww.hustiranka.cz/hermanice
Hřibojedywww.hribojedy.cz  
Kukswww.kuks.cz
Libotovwww.libotov.cz
Litíčwww.litic.cz
Račicehttp://web.quick.cz/ouracice/  
Velichovkywww.obecvelichovky.cz  
Velký Vřešťovwww.velkyvrestov.cz
Zaloňovwww.zalonov.cz

Plastová okna v zasedací místnosti Obecního úřadu

17. 11. 2020

POV2005/1065

Plastová okna v zasedací místnosti Obecního úřadu 86. 000Kč

Program rozvoje obce

10. 2. 2021

Program rozvoje obce Libotov je plánovacím dokumentem zakotvený v zákoně 128/2000 Sb., o obcích. Je hlavním nástrojem řízení obce a můžeme ho charakterizovat jako strategický materiál. Cílem tohoto dokumentu je určení prioritní oblasti v rámci rozvoje obce.

Základní informace

10. 2. 2021

Kontaktní a identifikační údaje:

Oficiální název:
Obec Libotov

Přidružené části:
Malý Libotov

Libotov má nový web

17. 11. 2020

  • OI Admin
  • 48

Nová webová stránka obce cílí na Vás, na občany. Co nového Vám přináší, jaké jsou její hlavní výhody? To se dozvíte v tomto článku.

Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele

2. Schválení programu zastupitelstva

3. Kontrola usnesení

4. Výstavba cesty v rámci pozemkových úprav

Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele 2. Schválení programu zastupitelstva
3. Kontrola usnesení
4. Rozpočet obce a MŠ na rok 2021
5. Dotace v roce 2021 6. Různé

Pozvánka na ZO

14. 6. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

  1.  Schválení ověřovatelů zápisu
  2. Volba zapisovatele
  3. Schválení programu zastupitelstva
  4. Kontrola usnesení
  5. Závěrečný účet MŠ za rok 2020 a účetní závěrka
  6. Znak a vlajka obce
  7. Žádost ZŠ Dubenec
  8. Různé

Obecně závazná vyhláška č. 2

Obecně závazná vyhláška č. 2/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška číslo: 1/2012

 

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce Libotov

Vyhláška 1-2010 odpady

Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Vyhláška 2-2010 psi

Obecně závazná vyhláška č. 3/ 2010, o místním poplatku ze psů

Smlouva o výpůjčce OBEC x PO

dle § 659 § 662 občanského zákoníku

Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov

Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov

 

Nařízení obce č. 1/2015 - Zákaz podomního a pochůzkového prodeje

Nařízení č. 01/2015 kterým se zakazuje podomní a pochůzkový prodej na území obce Libotov

 

Sucho je vážné, vodoprávní úřad zakázal odběr povrchových a podzemních vod

  • datum vyvěšení:06.08.2015
  • datum svěšení:21.12.2015

Vodoprávní úřad Městského úřadu Dvůr Králové nad Labem vydal ve čtvrtek 6. srpna formou vyhlášky Opatření obecné povahy při nedostatku vody. V celém správním obvodu ORP Dvůr Králové nad Labem se tak ode dneška až do odvolání zakazuje odběr povrchových vod z vodních toků, vodních nádrží na vodních tocích a také odběr podzemních vod z domovních studní za účelem plnění zahradních bazénů, zálivky zatravněných ploch, kropení zpevněných ploch, mytí aut a jiné techniky. Zákaz se týká všech 28 obcí správního obvodu a jednotlivé obecní úřady vyvěsí vyhlášku na svých úředních deskách.

Návrh opatření obecné povahy o vydání Programu zlepšování kvality ovzduší zóna Severovýchod – CZ05

  • datum vyvěšení:03.08.2015
  • datum svěšení:04.09.2015

MZE - veřejná vyhláška, opatření obecné povahy

  • datum vyvěšení:06.09.2019
  • datum svěšení:31.12.2022

Návrh opatření obecné povahy - Národní plán povodí Labe

  • datum vyvěšení:10.06.2021
  • datum svěšení:27.06.2021

Dětské hřiště

obrázek nenalezen
'aktuálně zavřeno

Obec disponuje dvěma dětskými hřišti. Jedno se nachází ve sportovním areálu vedle fotbalového hřiště a druhé je na zahradě mateřské školy. To je přístupné mimo provozní dobu MŠ. Obě hřiště jsou přístupná veřejnosti zdarma.