Nalezeno: 146 výsledků

Sportovní areál

Sportovní areál
aktuálně volno

Ve sportovním areálu můžete využít fotbalové hřiště, dětské hřiště a kurt na tennis nebo volejbal, s umělým povrchem. Pronájem kurtu zajišťuje pan Lebedinský, tel. 605 984 593. Cena 60 Kč/hod.

GDPR

27. 5. 2021

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů:              obec Libotov
Sídlo:                                Libotov 80 544 01 Dvůr Králové nad Labem
Datová schránka:          zsxa6xn
E-mail:                              obec.libotov@tiscali.cz

Povinně zveřejňované informace

27. 5. 2021

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 515/2020, která stanovuje strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

TŘÍDNÍ SCHŮZKY

31. 8. 2021

  • začíná v - končí v
  • Mateřská škola Libotov

SDH Libotov

21. 5. 2021

Něco o nás

Sbor dobrovolných hasičů Libotov

IČO:  66823790 
Sbor má v současnosti  celkem 30 členů:   
9 žen        21 mužů

Nařízení obce č. 1/2015 - Zákaz podomního a pochůzkového prodeje

Nařízení č. 01/2015 kterým se zakazuje podomní a pochůzkový prodej na území obce Libotov

 

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce Libotov

Obecně závazná vyhláška č. 2

Obecně závazná vyhláška č. 2/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška číslo: 1/2012

 

Vyhláška 1-2010 odpady

Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Vyhláška 2-2010 psi

Obecně závazná vyhláška č. 3/ 2010, o místním poplatku ze psů

Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov

Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov

 

Obec

10. 2. 2021

Obec Libotov je složena ze dvou částí a to Libotova a Malého Libotova (Liebthal – v překladu milé údolí)

Kontakty

18. 11. 2020

Obec Libotov

Adresa:

Libotov 80
544 01 Dvůr Králové nad Labem

e-mail: obec.libotov@tiscali.cz
telefon: +420 728 993 219

Územní plán obce

17. 11. 2020

Územní plán obce Libotov:

  libotov-hlavni-vykres-1(PDF, 885 kB)

Prohlášení o přístupnosti

13. 5. 2020

Povinné požadavky na obsah

Naše obec se zavazuje k zpřístupnění svých internetových stránek v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, který provádí Směrnici Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/2102 ze dne 26. října 2016 o přístupnosti webových stránek a mobilních aplikací.

Mateřská škola

19. 11. 2020

Mateřská škola se nachází uprostřed obce Libotov. Krásná příroda v okolí láká k vycházkám a poznávání. Vlastními prožitky se děti nenásilnou formou učí. Pobyt dětí v mateřské škole zpestřujeme různými akcemi. Pravidelně navštěvujeme divadelní představení v Hankově domě, pernamentka do ZOO ve Dvoře Králové n/L umožňuje našim nejmenším pozorovat exotická zvířata v různém ročním období, navštěvujeme výstavy, pořádáme exkurze, výlety, besídky pro rodiče, vystupujeme pro veřejnost.

Poskytování informací, příjem podání

17. 11. 2020

Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím

Žadatel o informace

Informace o zpracovávání osobních údajů

24. 8. 2020

Informace o zpracovávání osobních údajů

Informace dle § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Obecní úřad Libotov provádí následující zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon:

Povinně zveřejňované informace

27. 5. 2021

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 515/2020, která stanovuje strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

Počet obyvatel od r. 1869

10. 2. 2021

Retrospektivní vývoj obyvatelstva

rok

Počet obyvatel

celkem

muži

ženy

1869

446



1900

362



1930

370



1950

249



1961

260

128

132

1970

216

110

106

1980

193

98

95

1990

166

80

86

1994

160

79

81

2005

183

88

95

2006

179

87

92

2007

184

96 

88

2008

187

90

97

2009

187 

90 

97

2010

185

87

98

20111818695
2012184 92 92 
20131889494

Ortografický snímek

10. 2. 2021

GDPR

27. 5. 2021

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů:              obec Libotov
Sídlo:                                Libotov 80 544 01 Dvůr Králové nad Labem
Datová schránka:          zsxa6xn
E-mail:                              obec.libotov@tiscali.cz

SDH Libotov

21. 5. 2021

Něco o nás

Sbor dobrovolných hasičů Libotov

IČO:  66823790 
Sbor má v současnosti  celkem 30 členů:   
9 žen        21 mužů

Odkazy

24. 8. 2020

Obce Mikroregionu Hustířanka

Habřinawww.habrina.cz
Heřmanicewww.hustiranka.cz/hermanice
Hřibojedywww.hribojedy.cz  
Kukswww.kuks.cz
Libotovwww.libotov.cz
Litíčwww.litic.cz
Račicehttp://web.quick.cz/ouracice/  
Velichovkywww.obecvelichovky.cz  
Velký Vřešťovwww.velkyvrestov.cz
Zaloňovwww.zalonov.cz

Vodovod Libotov

17. 11. 2020

Dětské hřiště u MŠ Libotov - dotace MMR

17. 11. 2020

Výstavba veřejně přístupného víceúčelového sportoviště

17. 11. 2020

SMR200511/31

Výstavba veřejně přístupného víceúčelového sportoviště.

Výstavba veřejně přístupného víceúčelového sportoviště, které bude sloužit pro míčové hry:
vybíjenou, odbíjenou, bedbinton, nohejbal, tenis, košíkovou, malou kopanou, + vybavení
Rozšíření sportovního areálu, který bude majetkem OÚ Libotov a vznikne místo pro neorganizovanou sportovní činnost veřejnosti a občanů.
SMR 200511/31 SPOPRTOVIŠTĚ – dotace kraj 200 000Kč + dar 90 000Kč 

POV2011

17. 11. 2020

Dotace měla dvě části:

I. Vybudování dětského hřiště + II. Úprava WC v Mateřské škole Libotov

Strategický plán rozvoje obce

13. 6. 2020

  • OI Admin
  • 54

Strategický plán rozvoje obce

Libotov v Českém rozhlase Hradec Králové

13. 6. 2020

  • OI Admin
  • 57

Libotov v Českém rozhlase Hradec Králové

Wi-Fi v Libotově

13. 6. 2020

  • OI Admin
  • 62

I v Libotově chystáme bezplatnou Wi-Fi.....

Roušky pro Libotov

13. 6. 2020

  • OI Admin
  • 60

Roušky pro Libotov

Uzavření MŠ Libotov

13. 6. 2020

  • OI Admin
  • 83


Libotov má nový web

17. 11. 2020

  • OI Admin
  • 48

Nová webová stránka obce cílí na Vás, na občany. Co nového Vám přináší, jaké jsou její hlavní výhody? To se dozvíte v tomto článku.

Zápis dětí

13. 6. 2020

  • začíná v - končí v
  • Mateřská škola Libotov


Rozsvícení vánočního stromu

13. 6. 2020

  • začíná v - končí v
  • Libotov


Soutěž o nejhezčí čarodějnickou dekoraci

13. 6. 2020

  • začíná v - končí v
  • Libotovská pergola

Zašlete nám fotografii čarodějnické dekorace před Vaším domem, fantazii se meze nekladou. Vítěž/vítězka získá balíček hodnotných cen a zápis na putovní koště v libotovské pergoly.

Libotovská rocková noc

13. 6. 2020

  • začíná v - končí v
  • Sportovní areál


Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele

2. Schválení programu zastupitelstva

3. Kontrola usnesení

4. Výstavba cesty v rámci pozemkových úprav

Pozvánka na ZO

14. 6. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

  1.  Schválení ověřovatelů zápisu
  2. Volba zapisovatele
  3. Schválení programu zastupitelstva
  4. Kontrola usnesení
  5. Závěrečný účet MŠ za rok 2020 a účetní závěrka
  6. Znak a vlajka obce
  7. Žádost ZŠ Dubenec
  8. Různé

TŘÍDNÍ SCHŮZKY

31. 8. 2021

  • začíná v - končí v
  • Mateřská škola Libotov

Obecně závazná vyhláška č. 2

Obecně závazná vyhláška č. 2/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška číslo: 1/2012

 

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce Libotov

Vyhláška 1-2010 odpady

Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Vyhláška 2-2010 psi

Obecně závazná vyhláška č. 3/ 2010, o místním poplatku ze psů

Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov

Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov

 

Nařízení obce č. 1/2015 - Zákaz podomního a pochůzkového prodeje

Nařízení č. 01/2015 kterým se zakazuje podomní a pochůzkový prodej na území obce Libotov

 

Finanční podpora od Královéhradeckého kraje ve výšši 202 000Kč na zpracování projektové dokumentace ,,VODOVOD Libotov"

  • datum vyvěšení:14.08.2014
  • datum svěšení:04.09.2014

Nabídka nájem Libotov, Nabídka info pronájem, Libotov

  • datum vyvěšení:06.08.2014
  • datum svěšení:21.08.2014

Státní pozemkový úřad KPÚ Libotov - rozhodnutí a schválení

  • datum vyvěšení:14.07.2014
  • datum svěšení:29.07.2014

Závěrečný účet Libotov 2013

  • datum vyvěšení:30.04.2014
  • datum svěšení:15.05.2014

Přezkum hospodaření Libotov 2013

  • datum vyvěšení:30.04.2014
  • datum svěšení:15.05.2014

Okrsek Libotov volby do parlamentu EU

  • datum vyvěšení:24.03.2014
  • datum svěšení:24.05.2014

Vodovod Libotov - prodloužení platnosti stavebního povolení

  • datum vyvěšení:17.02.2014
  • datum svěšení:05.03.2014

KPÚ v k.ú. Libotov a v navazující části k.ú.Dubenec - oznámení o vyložení soupisu nároku vlastníků pozemků b navazující části k.ú. Dubenec, lhůta pro uplatnění námitek

  • datum vyvěšení:10.02.2014
  • datum svěšení:26.02.2014

Oznámení o vystavení návrhu komplexních pozemkových úprav (KoPÚ) v katastrálním území Libotov a navazující části sousedícího k.ú. Dubenec

  • datum vyvěšení:05.02.2014
  • datum svěšení:10.03.2014

Oznámení o zahájení řízení ke kompl. poz. úpravám v KÚ Libotov

  • datum vyvěšení:13.12.2013
  • datum svěšení:29.12.2013

Výkaz MŠ Libotov 2012

  • datum vyvěšení:16.05.2013
  • datum svěšení:03.06.2013

Záměr č. 3/2016 na prodej pozemku p.č. 1291/2, v k. ú. Libotov

  • datum vyvěšení:26.02.2016
  • datum svěšení:11.03.2016

Sportovní areál

Sportovní areál
aktuálně volno

Ve sportovním areálu můžete využít fotbalové hřiště, dětské hřiště a kurt na tennis nebo volejbal, s umělým povrchem. Pronájem kurtu zajišťuje pan Lebedinský, tel. 605 984 593. Cena 60 Kč/hod.