Nalezeno: 17 výsledků

Důležité telefony

10. 6. 2021

Tísňová volání

Jednotné evropské číslo tísňového volání112   
Hasiči150
Zdravotnická záchranná služba155
Městská policie156
Policie158
Hasiči - Hořice950 511 385
Hasiči - Jičín950 510 311
Policie ČR Hořice974 533 701

GDPR

27. 5. 2021

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů:              obec Libotov
Sídlo:                                Libotov 80 544 01 Dvůr Králové nad Labem
Datová schránka:          zsxa6xn
E-mail:                              obec.libotov@tiscali.cz

Povinně zveřejňované informace

27. 5. 2021

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 515/2020, která stanovuje strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

Pozvánka na ZO

14. 6. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

  1.  Schválení ověřovatelů zápisu
  2. Volba zapisovatele
  3. Schválení programu zastupitelstva
  4. Kontrola usnesení
  5. Závěrečný účet MŠ za rok 2020 a účetní závěrka
  6. Znak a vlajka obce
  7. Žádost ZŠ Dubenec
  8. Různé

Popis úřadu

10. 2. 2021

OBECNÍ ÚŘAD:

starosta
Mgr. Filip Kraus

místostarostové
Vladimír Švába, Martin Hynek

účetní
Hana Karbanová  

Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele

2. Schválení programu zastupitelstva

3. Kontrola usnesení

4. Výstavba cesty v rámci pozemkových úprav

Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele 2. Schválení programu zastupitelstva
3. Kontrola usnesení
4. Rozpočet obce a MŠ na rok 2021
5. Dotace v roce 2021 6. Různé

Úřad

11. 12. 2020

Kontakty

18. 11. 2020

Obec Libotov

Adresa:

Libotov 80
544 01 Dvůr Králové nad Labem

e-mail: obec.libotov@tiscali.cz
telefon: +420 728 993 219

Poskytování informací, příjem podání

17. 11. 2020

Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím

Žadatel o informace

Plastová okna v zasedací místnosti Obecního úřadu

17. 11. 2020

POV2005/1065

Plastová okna v zasedací místnosti Obecního úřadu 86. 000Kč

Informace o zpracovávání osobních údajů

24. 8. 2020

Informace o zpracovávání osobních údajů

Informace dle § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Obecní úřad Libotov provádí následující zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon:

Libotov má nový web

17. 11. 2020

  • OI Admin
  • 48

Nová webová stránka obce cílí na Vás, na občany. Co nového Vám přináší, jaké jsou její hlavní výhody? To se dozvíte v tomto článku.

Prohlášení o přístupnosti

13. 5. 2020

Povinné požadavky na obsah

Naše obec se zavazuje k zpřístupnění svých internetových stránek v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, který provádí Směrnici Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/2102 ze dne 26. října 2016 o přístupnosti webových stránek a mobilních aplikací.

Sucho je vážné, vodoprávní úřad zakázal odběr povrchových a podzemních vod

  • datum vyvěšení:06.08.2015
  • datum svěšení:21.12.2015

Vodoprávní úřad Městského úřadu Dvůr Králové nad Labem vydal ve čtvrtek 6. srpna formou vyhlášky Opatření obecné povahy při nedostatku vody. V celém správním obvodu ORP Dvůr Králové nad Labem se tak ode dneška až do odvolání zakazuje odběr povrchových vod z vodních toků, vodních nádrží na vodních tocích a také odběr podzemních vod z domovních studní za účelem plnění zahradních bazénů, zálivky zatravněných ploch, kropení zpevněných ploch, mytí aut a jiné techniky. Zákaz se týká všech 28 obcí správního obvodu a jednotlivé obecní úřady vyvěsí vyhlášku na svých úředních deskách.

Státní pozemkový úřad KPÚ Libotov - rozhodnutí a schválení

  • datum vyvěšení:14.07.2014
  • datum svěšení:29.07.2014

Kontakty

18. 11. 2020

Obec Libotov

Adresa:

Libotov 80
544 01 Dvůr Králové nad Labem

e-mail: obec.libotov@tiscali.cz
telefon: +420 728 993 219

Úřad

11. 12. 2020

Důležité telefony

10. 6. 2021

Tísňová volání

Jednotné evropské číslo tísňového volání112   
Hasiči150
Zdravotnická záchranná služba155
Městská policie156
Policie158
Hasiči - Hořice950 511 385
Hasiči - Jičín950 510 311
Policie ČR Hořice974 533 701

Prohlášení o přístupnosti

13. 5. 2020

Povinné požadavky na obsah

Naše obec se zavazuje k zpřístupnění svých internetových stránek v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, který provádí Směrnici Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/2102 ze dne 26. října 2016 o přístupnosti webových stránek a mobilních aplikací.

Popis úřadu

10. 2. 2021

OBECNÍ ÚŘAD:

starosta
Mgr. Filip Kraus

místostarostové
Vladimír Švába, Martin Hynek

účetní
Hana Karbanová  

Poskytování informací, příjem podání

17. 11. 2020

Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím

Žadatel o informace

Informace o zpracovávání osobních údajů

24. 8. 2020

Informace o zpracovávání osobních údajů

Informace dle § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Obecní úřad Libotov provádí následující zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon:

Povinně zveřejňované informace

27. 5. 2021

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 515/2020, která stanovuje strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

GDPR

27. 5. 2021

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů:              obec Libotov
Sídlo:                                Libotov 80 544 01 Dvůr Králové nad Labem
Datová schránka:          zsxa6xn
E-mail:                              obec.libotov@tiscali.cz

Plastová okna v zasedací místnosti Obecního úřadu

17. 11. 2020

POV2005/1065

Plastová okna v zasedací místnosti Obecního úřadu 86. 000Kč

Libotov má nový web

17. 11. 2020

  • OI Admin
  • 48

Nová webová stránka obce cílí na Vás, na občany. Co nového Vám přináší, jaké jsou její hlavní výhody? To se dozvíte v tomto článku.

Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele

2. Schválení programu zastupitelstva

3. Kontrola usnesení

4. Výstavba cesty v rámci pozemkových úprav

Pozvánka na schůzi ZO

20. 5. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

1. Schválení ověřovatelů zápisu a volba zapisovatele 2. Schválení programu zastupitelstva
3. Kontrola usnesení
4. Rozpočet obce a MŠ na rok 2021
5. Dotace v roce 2021 6. Různé

Pozvánka na ZO

14. 6. 2021

  • začíná v - končí v
  • Obecní úřad

Program:

  1.  Schválení ověřovatelů zápisu
  2. Volba zapisovatele
  3. Schválení programu zastupitelstva
  4. Kontrola usnesení
  5. Závěrečný účet MŠ za rok 2020 a účetní závěrka
  6. Znak a vlajka obce
  7. Žádost ZŠ Dubenec
  8. Různé

Státní pozemkový úřad KPÚ Libotov - rozhodnutí a schválení

  • datum vyvěšení:14.07.2014
  • datum svěšení:29.07.2014

Sucho je vážné, vodoprávní úřad zakázal odběr povrchových a podzemních vod

  • datum vyvěšení:06.08.2015
  • datum svěšení:21.12.2015

Vodoprávní úřad Městského úřadu Dvůr Králové nad Labem vydal ve čtvrtek 6. srpna formou vyhlášky Opatření obecné povahy při nedostatku vody. V celém správním obvodu ORP Dvůr Králové nad Labem se tak ode dneška až do odvolání zakazuje odběr povrchových vod z vodních toků, vodních nádrží na vodních tocích a také odběr podzemních vod z domovních studní za účelem plnění zahradních bazénů, zálivky zatravněných ploch, kropení zpevněných ploch, mytí aut a jiné techniky. Zákaz se týká všech 28 obcí správního obvodu a jednotlivé obecní úřady vyvěsí vyhlášku na svých úředních deskách.